A- A A+

Wie zijn wij

Maintain Elektro is opgericht in 1998, en is van oorsprong een Nederlands bedrijf. Sinds 2009 hebben wij ook de stap naar België gemaakt, meer bepaald naar de Limburgse gemeente Lanaken, en zijn wij dus ook hier gevestigd. Met maar liefst tien vaste medewerkers en diverse tijdelijke specialisten zorgen wij ervoor dat we altijd de juiste vakkennis in huis hebben.

In Lanaken vindt u onder meer onze uitgebreide toonzaal terug, waar u alle toepassingen ten behoeve van domotica, verlichtingen en diverse merken aan schakelmateriaal rustig kan bekijken. Eind 2013 hebben we zelf onze nieuwe zaak met toonzaal, kantoren en magazijn gerealiseerd.

Maintain Elektro voert werken uit in verschillende bouwsectoren, zoals de woning en villa bouw, utiliteitsbouw, appartementen en kleine industrie. Onder meer voor elektrotechnische installaties, inbraak- en brandbeveiliging, data- en telecommunicatienetwerken, domotica en zonne-energie installaties kan u bij ons terecht.

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraagt u graag een prijsofferte aan, of maakt u liever een afspraak? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.

Maintain Elektro bvba
Kiezelweg 37
3620 Lanaken - België
Ligging
Tel.: 089 72 20 47
Fax: 089 72 36 04
info@maintainelektro.be
BTW BE0831 257 732
Reg. nr. 10 26 00
top